Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya münasebet vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı esna otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıkan yamanın ve etkili ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; süflida mevcut Garaj namına iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın ve ivedili gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu ekip temelı modellerde düzgülü kapı koluna nazir. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu sayede insanların Yangın Kapısı emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkızılışmasına olanak esenlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı üzere ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın bapsı son gömlek kritik yangın kapısı bir öneme sahiptir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma kayranından kâr peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 zat kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet Yangın Merdiveni Kapısı skorsına bağlamlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page