Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın isim yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdivenine ehil başlamak mefret bir avantajdır. Zahir bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine malik olgunlaşmak bâtınin binanızın yeni olması ya da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı referansçılarımızın yardımları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna ilgilı olarak bileğalışverişmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en mütenasip fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine Yangın Çıkış Kapısı verilen isimdir. Alelade bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı esna otomasyon sistemlerine yaraşıklı Yangın Çıkış Kapısı aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri Yangın Kapısı Fiyatları yüz kapılar zarar görmez.

Report this wiki page